Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 586 of /var/www/app/www/sites/default/settings.php).

Cotton House Hotel

Actualitzat: 25/10/2018

Gran Vía de les Corts Catalanes, 670
08010 Barcelona
Barcelona

Mapa
Geolocation

Contacte

Sra. Laura Garcia Guardans
93 450 50 45
cotton@hotelcottonhouse.com

EL COTTON HOUSE HOTEL ÉS UN HOTEL DE 5 ESTRELLES PENSAT PELS VIATGERS MÉS INQUIETS QUE VOLEN DESCUBRIR LA VERITABLE ESSÈNCIA DE BARCELONA.

El Cotton House Hotel s’alça imponent dins l’antiga seu de la “Fundació Textil Cotonera”, un edifici emblemàtic del segle XIX, d’estil dels anys 80-neoclàssic que és tot un referent a la ciutat de Barcelona. Manat construir per una família de l’alta burgesia catalana en plena expansió de la industria tèxtil, va ser venut a mitjans del s. XX al Gremi de Cotoners, que establi la seva seu social amb l’objectiu d’albergar en el seu interior el major nombre possible d’organismes i serveis cotoners: la idea era crear una autèntica Casa del Cotó.

Finalment, a iniciativa d’un grup de promotors hotelers de Barcelona, l’edifici va començar un intens procés de reforma que acaba de culminar al Gener de 2015, donant lloc al preciós Cotton House Hotel. El projecte de restauració ha posat una cura extrema en mantenir i recuperar tots els elements originals de l’edifici. L’aclamat interiorista Lázaro Rosa-Violán ha sigut el responsable de decorar totes les estàncies de l’hotel, reflectint un estil contemporani i sofisticat que a la vegada incorpora totes les funcionalitats necessàries per garantir un servei i comoditat al nivell de luxe que esperen els nostres clients.

S’han conservat els elements originals del immoble, com la imponent escalinata de marbre, delicats parquets i “boiseries” que ornamenten sostres, terres i parets d’alguna de les estàncies. També, la famosa escala de cargol construïda en 1957, que la seva característica principal és que no es recolza al terra inferior, sinó que està suspesa de l’entramat metàl·lic del pis més alt de l’edifici, el que li dóna un aspecte lleuger i aeri. Al mateix temps, s’ha substituït de forma integral totes les instal·lacions de l’edifici, donant com a resultat un entorn distingit, ple d’història i, a la vegada, modern i confortable.

Podeu consultar el nostre Dossier de Premsa en el següent enllaç.